Hyttetomter på Veggli

Hardangervidda er nærmere Østlandet enn du tror

Ønsker du hytte kloss på Hardangervidda – 1000 meter over havet? Vi har har ledige hyttetomter.Vi tilbyr praktfullt beliggende tomter i 1000 meters høyde på Hardanger­viddas østre side.

veg7

Nært alle storbyene på østlandet

Tomteområdet Veggli Friluftspark er egentlig et kinderegg da det er lokalisert nær alle de store byene på Østlandet, er høyfjell og ligger i prinsippet på Hardangervidda.

2 timer fra Oslo og 1,5 time fra Drammen.

tomtene

Reis fra fantastisk natur og på jobb mandag morgen

De som har kjøpt hytter i Veggli Friluftspark setter pris på mulighet til langhelger ved å dra rett på jobb på mandag morgen, at barna ikke går lei allerede i bilen og ikke minst den fantastiske naturen som omkranser hytta.

veg5

Ski på fjellet

Et finnes milevis med lekre og nypreparerte løyper i fjellskogen og på høyfjellet. Bare 200 meter unna ligger Vegglifjell Skisenter som har en heis, to nedfarter, snøkanonanlegg og skiutleie. Glimrende off-pist muligheter.

Skirvesjøen

Benytt naturen året rundt.

Som Nord-Europas største høyfjellsplatå innbyr Hardangervidda på uforglemmelige friluftsopplevelser året rundt. Dette er norsk natur på sitt vakreste. Om sommeren er det nærmest uendelig med turmuligheter både til fots og på sykkel i de storslagne omgivelsene. Området har gode jaktforhold, muligheter for fluefiske og rafting.